_DSC1206-2.jpg

Studioshoots gaan momenteel (zo lang als nodig ivm corona) door in een ruime studio te Beveren-Waas.

De studio is, naast jullie eigen woning, ideaal voor het fotograferen van de allerkleinsten.

Wist je dat in de studio vooral gefotografeerd wordt met natuurlijk licht of maw met het daglicht dat aanwezig is in de studio? 

Zeker bij portretten en bij het fotograferen van jongere kinderen is dit, vooral voor het kind, veel aangenamer. Ze schrikken niet meer van de flits, en voelen zich veel meer op hun gemak. 

Wil jij  graag een mooie blikvanger aan de muur, een portret van je kind zoals het echt is, puur, vol emotie en helemaal zoals je het echt kent, dan is een 'Puur Portret' (of daglichtportret) van je kind echt iets voor jou.  

Tijdens deze shoot, die helemaal niet zolang duurt (kinderen hebben nu eenmaal niet zoveel geduld en kunnen niet echt lang stil blijven zitten) zal je kind zich helemaal op zijn gemak voelen, honderduit kunnen praten, lachen ... en jij krijgt daarna de allermooiste foto's van jouw liefste schat(ten).

Kan je kind wat langer stil zitten en aanwijzingen opvolgen, dan kan je ook kiezen voor een 'Fine Art Portret'. Hier wordt het aanwezige licht zodanig gebruikt dat er subtiele overgangen zijn tussen licht en schaduw op het gezicht van je kind. Deze portretten, en ook de manier waarop het licht wordt gebruikt, zijn geïnspireerd door de Oude Meesters.

Geniet je liever samen met je gezin van een hele aangename shoot, waar jullie enkel maar oog hoeven te hebben voor elkaar en waar jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie kinderen, dan maken we er samen een onvergetelijke ervaring van. Jullie zullen in elk geval stralen zoals nooit tevoren.