Wie ben ik

Al vele jaren is fotografie mijn grote passie.

Mijn passie begon toen ik zwanger was van mijn oudste. Dat groeiende wondertje in mijn buik liet mij beseffen dat de tijd snel voorbij gaat en dat, wat geweest is, niet meer terug komt.

Zodra zij er was, ben ik begonnen om haar en al die momenten met haar  te fotograferen. Er is waarschijnlijk geen enkele baby zo vaak gefotografeerd als zij. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met foto's maken, soms tot grote ergernis van mijn kinderen.

Inmiddels volgde ik een opleiding tot fotograaf en volgde ik vele workshops bij gekende fotografen om mij te verdiepen in verschillende takken van de fotografie.

Geniet van de foto's op mijn website.  Deze foto's laten je zien wat ik echt belangrijk vind:  kinderen en familie, en samen herinneringen maken. Met mijn foto's wil ik heel graag deze unieke momenten vasthouden, zodat we ze altijd opnieuw kunnen bekijken.

Wil je graag een shoot boeken, of heb je vragen over een shoot,aarzel dan niet en stuur mij een bericht. Ik kijk ernaar uit om iets  van  jou  te ontvangen en ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk.

                                                                   Hopelijk tot snel,  Hilde

DSC_5711.jpg