Opening studio

Om tijdens deze moeilijke Corona-periode toch veilig te kunnen blijven werken, ben ik op zoek gegaan naar een grotere, tijdelijke studio in het centrum van Beveren-Waas.

Na een tijdje vond ik een ruimte die ik gedurende meerdere maanden kon gebruiken als studio. Deze ruimte is veel groter dan de studio die ik normaal gebruik.

De voorbije weken hebben we hard gewerkt om deze ruimte om te toveren tot een lichte ruimte, waar het aangenaam werken zal zijn tijdens studiosessies. Deze nieuwe studio is breder, en vooral ook veel langer dan mijn huidige ruimte.

De laatste tijd heb ik bewust geen studiosessies meer ingepland omdat ik graag een veilige omgeving wou creëeren. Weldra is het zo ver! Nog een paar details en dan kan de studio in gebruik genomen worden.

Graag had ik jullie uitgenodigd op de feestelijke opening van deze nieuwe, tijdelijke studio (tijdelijk = zolang nodig is om een veilige werkomgeving te kunnen garanderen tijdens Covid19), maar om wille van de stijgende coronacijfers lijkt het me niet verstandig om dat nu te doen.

De nieuwe studio wordt binnenkort in gebruik genomen (als we mogen blijven werken).

Je kan dus vanaf nu terug studiosessies boeken.

Interesse? Kijk dan zeker eens rond op de website, nu je hier toch bent.

Zin in een babbel? Of heb je vragen over een fotosessie? Stuur me een berichtje via hildemarchalfotografie@telenet.be en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.


Hopelijk tot snel,

Hilde

76 weergaven