Nieuwe samenwerking

Ben je niet zo handig met make-up en/of haar, maar wil je toch graag een leuke shoot boeken waarin jij en/of je kind heel erg in de watten worden (wordt) gelegd of ben je op zoek naar een unieke beleving, ben jij (of je kind) graag eens model voor één dag, of zijn jullie op zoek naar schitterende foto's voor jouw portfolio (of die van je kind), dan kan je vanaf nu bij het boeken van een portret-, thema-, portfolio- en zwangerschapsshoot in de studio of op locatie een beroep doen op een geweldige make-up en haarstyliste Veerle Coppens (V. vaCious) .

Veerle stelt zich graag aan jullie voor:


Hallo, mijn naam is Veerle Coppens, 36 jaar en mama van Camille.

Mijn grootste passie is: 'Creativiteit bij fotoshoots'.

Dit houdt in dat ik het ontzettend leuk vind om toffe looks te creëren met een mooi kapsel en bijhorende make-up aangepast aan de outfit en het thema van de fotoshoot.

Met mijn jarenlang ervaring en diploma's haartooi, visagie en kleur- en stijlconculente is het voor mij een fluitje van een cent, om samen met het model en de fotograaf een passend en stijlvol geheel te bekomen.

Zie jij dit wel zitten voor jezelf ter uitbreiding van jouw portfolio of dat van je kind? Of wil je gewoon schitterende foto's waarbij het plaatje helemaal af is?

Dan is dit helemaal iets voor jou.
116 weergaven