Jouw zwangerschapshoot: een fantastische beleving!

Bijgewerkt op: 3 feb.

Je bent zwanger! Dikke proficiat met je zwangerschap!!!

Een zwangerschap is een unieke periode; een periode waarin er heel wat verandert in en met jou; niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal.

Vanaf nu ben je niet meer 'ik' maar 'wij', want er groeit een heus mirakeltje in je buik; een echt wonder dat vanaf nu op de eerste plaats zal komen.

Genieten van deze periode is niet altijd voor iedereen zo eenvoudig, maar toch is deze intense, unieke, nooit meer terugkerende periode een echt wonder!!!

Maar herinneringen die blijven; ook je herinneringen aan deze prachtige periode. Om deze herinneringen levend te houden, om er steeds opnieuw naar te kunnen kijken, laten vele mama's deze periode op beeld vastleggen.Wanneer jij beslist om ook jouw zwangerschapsshoot te boeken, best rond de 20ste week, dan is er nog meer dan voldoende tijd om deze op de juiste moment te laten doorgaan; tussen week 30 en 34 is ideaal. Je bent nog mobiel, je buik zit nog niet helemaal in de weg en vooral: je mooie bolle buik ziet er nu prachtig uit!

Na je boeking spreken we elkaar via whatsapp of mailen we (jij kiest) zodat we elkaar al leren kennen. We bespreken dan ook al jouw wensen.

Indien je dat wenst, dan je gratis gebruik maken van één of meerdere prachtige Mii-Estilojurken uit de client closet van de studio. Is zo een jurk niets voor jou en draag je liever je eigen kledij? Ook dat kan uiteraard.

We gaan samen op stap en beginnen onze shoot met een babbeltje zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Dan pas begint de shoot!


Jij zal stralend op de foto staan. Ik help je met je houding en poses indien je je onzeker voelt en niet goed weet hoe je best staat. Dat komt dik in orde want ik leg je dat allemaal uit.

Wij zorgen ervoor dat deze shoot voor jou een prachtige, unieke beleving wordt. En je partner en je kinderen die mogen uiteraard ook mee op de foto!

Geniet van de foto's!


Meer foto's kan je bekijken op www.hildemarchalfotografie.be/zwangerschapsfotografie

33 weergaven