Ja ik doe mee met de Flair-actie!!!
Dit jaar doe ik voor het eerst mee met deze leuke Flair-actie, waarbij je bij mij een fotoshoot in de studio te Beveren-Waas, of op een prachtige locatie in de buurt, kan boeken voor slechts 49 euro.

Deze actie begint vanaf volgende dindag, 27 april, wanneer de nieuwe Flair in de winkel ligt.

Maar als je zeker wil zijn van je plekje, op de datum van jouw keuze, kan je nu reeds voor deze shoot reserveren.

Voor 49 euro kan jij, samen met je gezin (max 5 pers.), een uur intens genieten van elkaar. Jullie hoeven niet te poseren, maar enkel te genieten van elkaars aanwezigheid. Jullie kinderen zullen stralen tijdens alle aandacht die ze van jullie zullen krijgen.Ondertussen maak ik van jullie prachtige foto's. Dit worden momenten die jullie nog heel lang zullen bijblijven, en waarover jullie nog heel lang zullen napraten. De prachtige beelden die ik hiervan zal kunnen maken zijn herinneringen voor het leven.

Je krijgt ook nog 2 prints op A4-formaat en een verrassing. Meer hierover en over deze actie op 27 april.

Vergeet niet om volgende week naar de winkel te rennen voor de Flair, want je hebt de originele bon nodig, die volgende week verschijnt, om deel te kunnen nemen aan deze actie.

Wil je graag al boeken om zeker te zijn van je plekje? Dat kan door een mail te sturen naar hildemarchalfotografie@telenet.be

Vermeld dan zeker dat je reeds wil boeken voor de Flair-actie!

Hopelijk tot snel!

Hilde

Neem ook een kijkje op de website (zie menu hierboven) nu je hier toch bent.

32 keer bekeken