Gezinsshoot = shoot met je liefste bezit

Bijgewerkt op: 31 jan.

Een gezinsshoot is niet zomaar een shoot. Het is qualitytime met de mensen die je het liefst ziet: je partner en je kinderen. Het is een tijd van genieten van elkaar, knuffelen, ravotten, kietelen.. met en vooral van elkaar. Het is een unieke beleving; momenten waar jullie alleen maar aandacht hebben voor elkaar; waar jullie kinderen genieten van jullie aandacht, van jullie aanwezigheid, van jullie knuffels. Want geloof me, de wereld rondom jullie staat stil, er is geen internet, geen telefoon... enkel aandacht en liefde. Het is een tijd van rust, van echt aandacht schenken aan elkaar, echt bezig zijn met elkaar.

En wees er maar zeker van, dat niet alleen jullie kinderen, maar ook jullie zullen genieten van deze unieke beleving, van de lachende gezichtjes en pretoogjes van jullie kinderen.

Tijdens deze sessie gaan we samen op stap naar een leuke locatie, waar we alle tijd nemen om van deze shoot voor jullie allemaal een hele leuke ervaring te maken.

Terwijl jullie genieten, maak ik de mooiste foto's van jullie gezin, maar ook van jullie kinderen, mama met de kids, papa met de kids en natuurlijk ook van jullie beiden.

Hebben jullie een (of meerdere) huisdieren mogen die uiteraard ook mee op de foto.

Geniet mee van de foto's van dit leuke gezin. En dat het leuk was, dat zie je.
Ben je benieuwd om meer foto's te zien? Neem een kijkje op de website

www.hildemarchalfotografie.be/gezinsfotografie
39 weergaven