top of page

Confettismash

Nieuw bij Hilde Marchal Fotografie!!!

Is jouw lieve schat binnenkort jarig en wil je deze belangrijke mijlpaal op een hele leuke manier vieren? Kom dan langs in de studio voor een heuse confettismash!

Geen vuile handjes, geen plakkerige gezichtjes, geen teleurgestelde blikken omdat de cake niet lekker is, maar wel uitbundige vrolijkheid: eerste verwondering, maar daarna lachende gezichtjes, graaiende handjes in de confetti, enthousiaste kinderen, uitbundige pret, gooien met de confetti...

Kortom een shoot waarbij kinderen echt plezier maken, een shoot waaraan jullie nog lang met een glimlach zullen aan terugdenken.

Deze confettismash vindt plaats in de lifestyle studio met bohemien vibes. Deze studio is ingericht met meubels en toebehoren in bruine en beige tinten, zodat de achtergrond neutraal van kleur is.

In de studio zijn mooie verjaardagskronen aanwezig, die kunnen gebruikt worden tijdens de shoot. Ook bijpassende kledij is aanwezig voor meisjes tem 4j, voor jongens tem 18m.Zoals je ziet worden er niet enkel confetti foto's gemaakt, maar ook mooie portretten, met en zonder verjaardagskroon, van je kind.

Wil je graag nog meer foto's zien, klik dan hieronder
10 weergaven
bottom of page