Model Call

DSC_9602.jpg

Leuk dat jij een kijkje komt nemen op deze pagina en met mij wil samenwerken om mijn nieuwe zwangerschapsjurken op een unieke manier te kunnen tonen op mijn website en sociale media.

Wat verwacht ik van jou?

Jij bent vandaag hoogstens 33 weken zwanger.

Jij wil voor mijn lens stralen in één van mijn nieuwe jurken, ofwel in de studio ofwel op een prachtige locatie. 

Jij houdt van Bohemian vibes en bent heel enthousiast om langs te komen.

Jij kan langskomen met naturelle make-up op.

Jij weet dat zwangerschapsjurken vaak doorschijnend zijn, of een hoge split hebben vooraan waardoor je benen en je buik zichtbaar zijn, en je vindt het helemaal niet erg om zulke jurken te dragen en de foto's door mij te laten gebruiken.

Jij bent bereid, indien dat nodig is, goed zittend en degelijk ondergoed in beige of bruine tinten te dragen en eventueel aan te kopen voor de shoot.

Jij vindt 'Hilde Marchal Fotografie' leuk op FB en volgt mij op IG en gebruikt de digitale bestanden uiteraard op je sociale media (vergeet me niet te taggen!)

Wat mag jij verwachten van mij?

Ik ontvang jou met open armen, en we maken eerst samen een praatje zodat we elkaar al wat beter leren kennen, zodat jij je bij mij op je gemak voelt.

Ik zorg voor prachtige, luxueuze zwangerschapsjurken, zodat jij op een unieke manier op de foto kan. We kiezen samen 1 of 2 geschikte jurken voor jou, afhankelijk van je maat (van voor je zwangerschap) en de kleur die jou het best staat.

Ik zorg ervoor dat jij er op de foto op je best uitziet, door je te helpen met de juist houding en uitstraling.

Ik laat jou stralen voor mijn lens, zodat jij ongestoord kan genieten; dit wordt voor jou een unieke beleving.

Ik ontvang jou in de bohemian studio te Kallo of zoek een prachtige locatie uit.

Ik maak een mooie beschermde galerij met de beste foto's voor jou, en bewerk deze foto's tot in detail.

Wat krijg jij?

Jij krijgt een leuke, ontspannen zwangerschapsshoot van minstens 60 miniuten helemaal gratis.

Jij krijgt vele tips zodat je weet hoe je op je best op de foto kan staan.

Jij krijgt 3 digitale beelden met logo, te gebruiken op sociale  media, gratis.

Jij krijgt de mooiste foto (zelf te kiezen) van elke jurk die we gebruiken, professioneel geprint in A4-formaat, helemaal gratis.

Digitale bestanden in hoge resolutie kan je aankopen als je dat wil (zeker niet verplicht), maar worden niet gratis gegeven.

Wat krijg ik?

In ruil mag ik jouw foto's gebruiken op mijn website, FB en IG, om mijn portfolio uit te breiden en reclame te maken voor mijn fotografie.

Ben je nog steeds enthousiast? Stuur me dan een pb om verder af te spreken. Ik kijk ernaar uit om met jou samen prachtige foto's te maken.