Huwelijksfotografie

DSC_4204.jpg

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf?

Dan wil ik heel graag jullie fotograaf zijn op jullie mooiste dag!

Waar ik eindigt en wij begint.

DSC_3292.jpg

Gratis kennismakingsgesprek

Stuur me gerust een berichtje voor info en een gratis kennismakingsgesprek, zodat we elkaar al een beetje kunnen leren kennen. 

_DSC2360.jpg

Tijdens het kennismakingsgesprek worden jullie wensen en verwachtingen uitgebreid besproken. Jullie krijgen daarna van mij een aangepaste offerte. Deze is helemaal aangepast aan wat jullie verlangen.

DSC_2056-2.jpg

Wen aan de camera met een loveshoot!

Hebben jullie nog nooit voor de camera gestaan en willen jullie  graag op voorhand al aan de camera kunnen wennen, dan krijgen jullie samen met jullie huwelijksreportage, een mini-loveshoot gratis.

Jullie hebben dan de kans om te wennen aan mij en aan de camera en jullie krijgen op de koop toe ook mooie foto's die jullie kunnen gebruiken voor jullie uitnodigingen.

Een huwelijksreportage is investeren in herinneringen.

Herinneringen aan een dag die je nooit meer wil vergeten!

Voelen jullie je toch wat onzeker? Geen probleem, ik help jullie op een ontspannen manier  met jullie poses als dat nodig is, voor het maken van de mooiste herinneringen

DSC_3980.jpg

Investering!

Pakket 1

Gratis kennismakingsgesprek.

Gratis mini-loveshoot om te wennen aan de camera, met 3 digitale beelden die je kan gebruiken op je uitnodigingen indien je dat wenst.

Ik breng een assistent mee om mij te helpen met een aantal practische dingen, zodat ik mij volledig kan focussen op het fotograferen van  jullie en jullie mooiste dag.

6 Uren fotografie.

Alle goede foto's professioneel bewerkt in mijn stijl.

Een preview van een 25-tal foto's binnen de week na jullie trouw, om te laten zien aan vrienden en familie.

Alle foto's  volledig bewerkt en in hoge resolutie op een USB-stick maximum 8 weken na jullie huwelijk.

800 euro

Voldoet dit pakket niet aan jullie wensen? WIllen jullie liever minder of meer uren fotografie? Willen jullie graag andere extra's zoals prints, vergrotingen, album, wanddecoratie? Stuur mij een bericht en ik maak jullie met veel plezier een offerte op maat.