DSC_3777.jpg

Familie

Maak jij ook zoveel foto's van je gezin? Van je kinderen en je partner? 

En ben jij diegene die meestal ontbreekt op deze foto's?

Vind je dat niet geweldig jammer? Laat mij je helpen om van jou en je gezin de mooiste beelden te maken; beelden vol liefde en emoties.

DSC_5178.jpg

We kiezen samen een prachtige locatie die volledig voldoet aan jullie verwachtingen, waar jullie naar hartelust kunnen genieten van elkaar.

DSC_8309-2.jpg

Wij gaan samen op stap. Het is geen enkel probleem als jullie als jullie zenuwachtig zijn, of niet weten wat te doen of hoe jullie te gedragen.
We nemen voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen, zodat iedereen zich volledig op zijn gemak voelt, en dan geef ik jullie kleine opdrachtjes.
Daardoor vergeten jullie mijn aanwezigheid en kan ik de mooiste foto's maken.

DSC_9672.jpg

Jullie kinderen zullen genieten van alle aandacht die jullie hen schenken, van jullie  enthousiasme,

jullie liefde, jullie knuffels, jullie spelletjes

samen.

Daarom is een fotosessie van jullie momenten samen zo belangrijk.

Dank zij deze beelden zal deze leuke tijd jullie nog heel lang bijblijven.

Overtuigd? Boek dan nu je sessie zodat je later met een grote glimlach en een heel warm gevoel jullie herinneringen steeds opnieuw kan bekijken.

Je kan de pakketten  upgraden met extra digitale bestanden in HR aan 19 euro/digitaal bestand; 49 euro voor 3 digitale bestanden;  99 euro voor 9 digitale bestanden.

Je kan ook je album upgraden naar een groter of een exclusiv album. Ook een canvas, dibond, ingekaderde print,  foto op acrylglas en fotobox met fotokaarten kunnen besteld worden.

DSC_7051-bewerkt.jpg