top of page

Jouw fotoshoot, een unieke beleving!

Lifestyle sessies buiten of in de comfortabele studio

De bedoeling van mijn fotoshoots is om jullie liefdevolle momentjes te bevriezen in de tijd en jullie affectie vast te leggen voor altijd.

Of we buiten in de natuur shooten of in de comfortabele studio, ik zal voor jullie kunstwerkjes creëren om blijvend te koesteren, bepaalde momentjes stil laten staan en jullie affectie voor elkaar vastleggen.

Verloop van de fotosessie

Stap 1: De Boeking

Na het boeken van je fotosessie krijg je een voorschotfactuur. Na betaling is je boeking definitief en wordt jullie datum geblokkeerd in mijn agenda.

Ook neem ik contact op met jullie en we bespreken jullie wensen. Ook krijgen jullie kledingtips.

Stap 3: Editten

Na jullie fotoshoot maak ik een selectie van jullie mooiste foto's. Deze foto's krijgen allemaal een basis bewerking voordat jullie ze kunnen bekijken.

Stap 2: De fotoshoot

De dag van de fotoshoot is aangebroken. Maak er een rustig dagje van, en vertel de kinderen op voorhand over de fotoshoot.

 Tijdens de fotoshoot zorg ik voor een ontspannen, relaxte sfeer, zodat jullie enkel hoeven te genieten met en van elkaar.

Stap 4: Je foto's kiezen

Bij een Pakket Uniek krijg je een beschermde galerij waaruit jij je foto's kan kiezen.

Bij de Pakketten Magnifiek en Feeëriek hoort een kijk-sessie in de studio. Tijdens deze sessie kan je jullie beelden uitkiezen en eventueel fotoproducten bestellen.

Daarna worden de gekozen foto's volledig afgewerkt.

HildeMarchalFotografie-Familie-2.jpg
bottom of page