top of page

FAQ

Wat mag je verwachten na het boeken van een shoot?

Indien je interesse hebt om een shoot te boeken, stuur me dan vrijblijvend een bericht. Dit kan via mail, via het contactformulier op de website of via sociale media. 

Een fotosessie kan plaatsvinden buiten, op een mooie locatie, bij je thuis of voor sommige sessies ook in de studio.

Shoots buiten vinden 's ochtends of in de late namiddag of 's avonds plaats, wanneer het licht het mooist is. Fotosessies thuis of in de studio kunnen ook overdag.

We kiezen samen een geschikte locatie indien de shoot buiten zal doorgaan.

Aan het begin van de fotoshoot nemen we eerst de tijd om elkaar beter te leren kennen, zodat jullie je helemaal op je gemak voelen voordat we beginnen te shooten.

De shootsessie zelf duurt meestal één a anderhalf uur of net zolang tot we de perfecte beelden gemaakt hebben.

Na de shoot bewerk ik de foto's tot echte pareltjes en plaats die in een beschermde online galerij. Een paar dagen daarvoor contacteer ik je om samen een kijk-sessie in te plannen. Daar kan je de foto's bekijken en eventueel een bestelling plaatsen.

Wanneer vindt een zwangerschapsshoot best plaats?

Een zwangerschapsshoot vindt best plaats tussen week 30 en 34 omdat de buik dan het mooist is. De meeste dames zijn op dat moment nog redelijk mobiel en kunnen zich nog gemakkelijk verplaatsen.

Breng ik mijn eigen kledij mee voor een zwangerschapsshoot of kan ik kledij lenen uit de studio?

Tijdens een zwangerschapsshoot kan je steeds gebruik maken van één (op locatie) of twee (studio) zwangerschapsjurken van de studio. Deze collectie wordt regelmatig aangevuld met prachtige, nieuwe jurken.

Gaat de shoot ook door als het regent?

Wanneer het regent op de dag van de shoot zal de shoot verplaatst worden en zoeken we samen een nieuwe datum.

Hoe lang op voorhand boek je best een shoot?

Een shoot boek je best een paar maanden op voorhand. Zo kan er gemakkelijker in gezamelijk overleg een datum worden afgesproken voor de shoot.

Een zwangerschapsshoot boek je best vanaf week 20, indien je je shoot buiten wil laten doorgaan zodat, indien, door het onvoorspelbare weer de shoot verplaatst dient te worden, er nog voldoende tijd is om een nieuwe datum te plannen.

Wat is er allemaal in de prijs begrepen wanneer ik een fotoshoot boek?

- Een gesprek via videochat voor de fotosessie. Hier bespreken we het verloop van de shoot en krijgen jullie kledingadvies zodat we samen niet enkel waardevolle, maar ook mooie beelden kunnen creëren.

- Tijdens een zwangerschapsshoot (zowel op locatie als in de studio) kan kledij van de studio gebruikt worden.

- Een fotosessie duurt 75 min. Tijdens het eerste kwartier is het belangrijk dat iedereen kan wennen aan de camera. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak tijdens de shoot. 

Voel je jezelf onzeker, of vrees je dat je niet goed weet hoe je best op de foto staat? Daar hoef je je helemaal geen zorgen over te maken. Ik help jullie met kleine opdrachtjes, spelletjes, vragen... en voor jullie het beseffen hebben we de mooiste herinneringen vastgelegd.

-Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste beelden. Deze beelden worden bewerkt en volledig afgewerkt in mijn stijl. Deze bekijken we samen tijdens de kijksessie. Daarna kunnen jullie de mooiste foto's uitkiezen.

bottom of page