top of page

Boudoirshoot Lifestyle, Mystery en Classy.

Wat mag je verwachten wanneer je een boudoirshoot boekt?

Eerst en vooral een kennismakingsgesprek in de studio een aantal weken voor de shoot. Omdat het belangrijk is dat jij je tijdens jouw shoot bij mij op je gemak voelt, vind ik het heel belangrijk dat we elkaar op voorhand al leren kennen. We bespreken dan al jouw wensen, de stijl of stijlen (lifestyle, mysterie, classy)  die je verkiest, jouw mooie punten die we kunnen accentueren, dat wat je liever wat camoufleert en we bekijken ook samen voorbeeldfoto's zodat jij weet wat je kan verwachten en zodat ik weet wat jij graag wil.

De shoot zelf (make-up is niet inbegrepen, maar ik adviseer je wel om voor de shoot je haren en make-up te laten doen, zodat jij al kan beginnen genieten).

Indien je dit wenst mag je een vriendin meebrengen naar de shoot.

Tijdens de shoot worden er geen 'behind de scenes-foto's gemaakt door deze vriendin.

We maken het gezellig tijdens ons gesprekje voordat de shoot aanvangt en overlopen en bespreken nog eens al jouw wensen.

Tijdens de shoot hoef jij je nergens druk om te maken, ik begeleid je de ganse tijd en help je om de juiste poses aan te nemen zodat jij achteraf een reeks prachtige foto's hebt van jezelf. Ik laat je ook regelmatig een aantal foto's zien die we gemaakt hebben.

Deze shoot is een echte work-out, je spieren zullen duchtig gebruikt worden!

Reken ongeveer 2,5 a 3 uren voor de totale shoot.

 

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's en geef ik de selectie een basisbewerking.

 

Een drietal weken na de shoot mag jij langskomen om onder het genot van een drankje je foto's te bekijken en je selectie van de mooiste 5 foto's te maken. Deze foto's krijg jij na afwerking professioneel geprint op mooi papier in A4-formaat. Je krijgt deze foto's ook digitaal in webformaat met logo voor gebruik op sociale media. 

Wil je graag extra fotoproducten bestellen, dan kan dat ook tijdens deze kijksessie.

De gekozen foto's worden perfect afgewerkt en de producten worden gemaakt. Wanneer alles klaar is (afhankelijk van de leverancier) mag je jouw producten komen ophalen.

Jouw investering: 345€. Deze prijs is geldig wanneer jij beslist om jouw foto's helemaal privé te houden en ik ze niet mag gebruiken om reclame te maken voor mijn fotografie (website en sociale media).

Indien ik de foto's waarop jij onherkenbaar staat wel mag gebruiken om reclame te maken, krijg je een korting van 50€ en betaal je 295€ voor bovenstaande.

Indien ik ook foto's mag gebruiken waarop je gezicht herkenbaar staat, betaal je voor een shoot van 3 uur slechts 245€… Voorwaarde is wel dat ik minstens 3 foto's kan gebruiken waar jij herkenbaar op staat. Jij bepaalt zelf, samen met mij, welke foto's uit de selectie dit zullen zijn. Foto's die jij niet mooi vindt of die je graag privé wil houden, zullen door mij niet gebruikt worden. Dit laatste mag je ook beslissen tijdens de kijksessie.

We werken met een contract waarin onze afspraken ivm het wel of niet gebruiken van de foto's beschreven staat.

Hopelijk heb je ook zo'n zin om dit avontuur aan te gaan. Ik hoor het graag van jou.

Liefs,

Hilde

bottom of page