top of page

Bijlage Communie/Lentefeest 2023

DSC_4429-2.jpg

Lieve ouders,

Hier vind je een extra woordje uitleg over de Pakketten die je kan boeken, en zie je ook de data en de beschikbare plaatsjes voor de Pakketten Uniek.  Indien je een Pakket Magnifiek boekt, wordt er een datum gekozen in gemeenschappelijk overleg.

Een Communieshoot boeken kan vanaf nu.

Een Pakket Uniek boek je als je enkel foto's wil van je communicant, groeifeest- of lentefeestkind. Deze shoots vinden plaats op een vaste locatie (ofwel gedeeltelijk binnen en gedeeltelijk buiten ofwel buiten)

Voor een Pakket Uniek kan je kiezen uit één van de volgende locaties: 

Verbeke Foundation (25 februari en 18 maart) (Inkom: 12€ vanaf 15j)

Doel (26 maart) 

Hoge grassen/Blauw-witte poorten (Beveren) (25 en 26maart)

De plantentuin in Meise (18 februari) 

Wil je foto's van je communicant, groeifeest- of lentefeestkind en maak je van deze gelegenheid gebruik om ook foto's te laten maken van je ganse gezin, dan boek je een Pakket Magnifiek.

Jij vertelt mij al jouw dromen en wensen voor deze shoot, en samen laten we jouw dromen werkelijkheid worden. We plannen een datum en kiezen samen een geschikte locatie voor onze shoot. Dit kan één van bovenstaande locaties zijn als je dat graag wil, maar dit kan ook een totaal andere locatie zijn.

Een cadeautje: De lezers van de Nieuwsbrief krijgen, wanneer ze een gezinsshoot boeken, er een communieshoot gratis bij.

DSC_0745.jpg
bottom of page